Ανακοίνωση ΔΣ ΕΟΜ για τους Διασυλλογικούς

πριν 1 μέρα , ανανέωση πριν 13 ώρες

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, κατά την έναρξη του Πανελλήνιου Διασυλλογικού μας Πρωταθλήματος, αισθανόμαστε την ανάγκη να διευκρινίσουμε τα εξής:

 1. Από τη στιγμή που συμφωνήσαμε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη μίσθωση του Ποδηλατοδρομίου έως και την Παρασκευή 29/9/23 το βράδυ, ουδεμία ενημέρωση, επίσημη ή ανεπίσημη, μας έγινε σχετικά με την, έστω και πιθανότητα, ακαταλληλότητας του χώρου για την διεξαγωγή του Διασυλλογικού μας Πρωταθλήματος.
 2. Η πρώτη ενημέρωση που έλαβα για το θέμα ήταν περί τις 8 το βράδυ τηλεφωνικά από το Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση περί αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων στο χώρο του ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα για το Ποδηλατοδρόμιο και ότι θα υπήρχε σχετική ενημέρωση για το πότε θα ίσχυε το μέτρο της αναστολής. Αμέσως μετά ενημερώθηκα από την Προέδρο του ΣΕΦ κα Τσιλιγκίρη ότι μετά από παρέμβαση του  Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού κ. Βρούτση μας παραχωρείται, αν χρειαστεί, για Σάββατο και Κυριακή το Περιστύλιο του ΣΕΦ, ο ίδιος χώρος που είχε φιλοξενήσει πέρσι το Διασυλλογικό, προκειμένου να μην ματαιωθεί η διοργάνωση.  Οι αγώνες ξεκίνησαν κανονικά στις 8.30, γεγονός το οποίο τελούσε σε γνώση των αρμόδιων αρχών και της διοίκησης του ΟΑΚΑ, δεδομένου ότι μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε εντολή για εκκένωση του χώρου. Ταυτόχρονα υπήρχε συνεχής επικοινωνία με τη διοίκηση του ΣΕΦ για το πώς και πότε θα τακτοποιηθεί ο χώρος προκειμένου την επόμενη μέρα, αν χρειαστεί, να είναι έτοιμος για να διεξαχθούν οι αγώνες.
 3. Η εντολή ήταν να αναμένουμε την οριστική απόφαση του Υπουργείου. Μετά τις 9.30  μμ και ενώ μόλις είχε αρχίσει ο δεύτερος γύρος, μας ανακοινώθηκε ότι υπάρχει εντολή εκκένωσης του χώρου.
 4. Με γνώμονα την πρώτιστη-πάγια αρχή μας για την προστασία της ασφάλειας και της υγείας των αθλητών μας, αμέσως συμμορφωθήκαμε με την εντολή αυτή των αρμόδιων αρχών και με τρόπο ώστε να μην υπάρξει ο οποιοδήποτε πιθανός κίνδυνος λόγω συνωστισμού στις εξόδους.
 5. Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε ένας «αγώνας δρόμου» για καταστεί δυνατή η μεταφορά ολόκληρου του εξοπλισμού που είχε στηθεί στο Ποδηλατοδρόμιο (270 τραπέζια, πάνω από 1000 καρέκλες, μεγάλος αριθμός διανομών, bidding boxes, bridge mates, υπολογιστών, οθονών κλπ) στον αντίστοιχο χώρο του ΣΕΦ.
 6. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν εντυπωσιακό! Με τη συμβολή των οργανωτών και διαιτητών των αγώνων, αλλά κυρίως με την συγκινητική συμμετοχή πολλών απλών αθλητών μας, οι οποίοι εργάσθηκαν εθελοντικά μαζί μας κατά τη διάρκεια της νύκτας, καταφέραμε να αποσυναρμολογηθεί όλος αυτός ο εξοπλισμός, να φορτωθεί σε μεγάλα φορτηγά και στα ιδιωτικά αυτοκίνητα διαιτητών και αθλητών που τον μετέφεραν στο ΣΕΦ και να ξαναστηθεί εκεί σε χρόνο ρεκόρ, έτσι ώστε την επόμενη μέρα να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Για όλα αυτά που έγιναν, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς τη βοήθεια επαγγελματικών συνεργείων, ένα Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους εκείνους που εργάσθηκαν άοκνα για να πετύχει αυτό το δύσκολο εγχείρημα, φαντάζει πραγματικά πολύ λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας!

Η μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Μπριτζ απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι η αγάπη στο άθλημά μας δεν μπορεί παρά μόνο να μας ενώνει και να μας κάνει υπερήφανους! 

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΟΜ

Λυδία Μανούση
Γενική Γραμματέας

Διασυλλογικοί - Ενημέρωση

πριν 4 μέρες , ανανέωση πριν 1 μέρα

Ενημερώνουμε τους αθλητές, ότι λόγω της χθεσινής εντολής της Πολιτείας να εκκενωθεί το ποδηλατοδρόμιο, η ΕΟΜ με συντονισμένες ενέργειες και τη βοήθεια των διατητών και εθελοντών αθλητών, μετέφερε το υλικό και τα τραπέζια του αγώνα στο ΣΕΦ, στο περιστύλιο αίθουσας Μ. Μερκούρη, Λεωφ. Ποσειδώνος.

Όλοι οι χώροι parking του ΣΕΦ είναι ανοιχτοί λόγω αρκετών εκδηλώσεων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σήμερα 30/9/23 στις 17:00 σύμφωνα με την προκήρυξη, με προσθήκη γύρου.

Σχετικά με τις αλλαγές σε κάθε αγώνα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία όλων των αθλητών

Ενημέρωση:

Τα Round Robin συνεχίζουν από τον 2ο γύρο κανονικά και θα παίξουν 5 γύρους το Σάββατο και 3 την Κυριακή.

Το Swiss mixed 1-10 θα παίξει 4 γύρους το Σάββατο και 3 την Κυριακή.

Οι μαθητές θα παίξουν 3 γύρους το Σάββατο και 3 την Κυριακή.

Όσοι όμιλοι είναι 6 ή 7 ομάδες θα παίξουν 3 γύρους το Σάββατο και 3 την Κυριακή

Το λινκ για τη ΓΣ της 30/9/23 στις 11.00 μέσω της πλατφόρμας webex είναι το https://bit.ly/hbfmeet

Σύμφωνα με το Καταστατικό (κεφ. Γ’ άρθρο 7), το ΔΣ, σε διαδικτυακή του συνεδρίαση της 2/8/ 2023, ομόφωνα αποφάσισε τη σύγκληση της τακτικής Γεν. Συνέλευσης του τελευταίου τετραμήνου.

Καλούνται τα Σωματεία - Μέλη της ΕΟΜ σε διαδικτυακή συνάντηση, μέσω της πλατφόρμας webex το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου αυτοδικαίως και χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια μέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή το Σάββατο 30 Σεπτεμβριου 2023 και ώρα 11:00, θα είναι δε σε απαρτία οσαδήποτε Μέλη και αν παρίστανται, όχι όμως λιγότερα του 1/5 των δικαιούμενων ψήφου Σωματείων.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 1. Έγκριση προϋπολογισμού 2024
 2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2023
 3. Οικονομική πολιτική ΕΟΜ
 4. Τροποποίηση Πάγιων Κανονισμών ΕΟΜ
 5. Ενημέρωση σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και την Αθλητική Αναγνώριση Σωματείων
 6. Διάφορα θέματα


Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού, όλα τα Σωματεία - Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις έναντι της ΕΟΜ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα Σωματεία - Μέλη που θα ορίσει η ΓΓΑ με βάση το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και έχουν εκπληρώσει τις πάσης φύσεως οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕΟΜ έως την 31/08/2023. Η ΕΟΜ θα δημοσιοποιήσει τον κατάλογο δικαιούμενων ψήφου Σωματείων.

Κάθε Σωματείο - Μέλος της ΕΟΜ εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με έναν (1) μόνο αντιπρόσωπο, που ορίζεται με τον αναπληρωτή του, με απόφαση του ΔΣ του Σωματείου. Tα Σωματεία στέλνουν στην ΕΟΜ ηλεκτρονικά το ειδικό έντυπο εκπροσώπησης. Ως αντιπρόσωπος και αναπληρωτής, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 4726/2020, άρθρο 5, ορίζονται μέλη του ΔΣ του Σωματείου. Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπεί ένα μόνο Σωματείο.

Σωματεία - Μέλη της ΕΟΜ που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και δεν είναι εγγεγραμμένα ακόμη στο Μητρώο της ΓΓΑ θα μπορούν να συμμετέχουν με τον αντιπρόσωπό τους, έχοντας καταθέσει στην ΕΟΜ το έντυπο εκπροσώπησης.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων θα ενημερωθούν έγκαιρα για τους συνδέσμους, τη διαδικασία και όλες τις λοιπές λεπτομέρειες που θα ισχύσουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΜ

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή συνάντηση των εκπαιδευτών της ΕΟΜ και των ορισμένων από τα Σωματεία υπευθύνων για την επικοινωνία με τους νέους ενδιαφερόμενους για μαθήματα. Η συνάντηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας webex στο παρακάτω link:

https://bit.ly/hbfmeet

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να αναγράφουν στον λογαριασμό τους όνομα και Σωματείο.

Οδηγίες κατάθεσης

πριν 1 μήνας , ανανέωση πριν 2 εβδομάδες

Σε όλες τις συναλλαγές με τις συνεργαζόμενες με την ΕΟΜ τράπεζες, ανεξάρτητα από το είδος αυτών, στην αιτιολογία προς δικαιούχο και όχι σε άλλο πεδίο, εισάγονται τα κάτωθι «λεκτικά»:

1. Οδηγίες κατάθεσης ανανέωσης Αγωνιστικού Δελτίου Αθλητών χωρίς διαμεσολάβηση Σωματείου.

Οι αθλητές/τριες μπορούν να ανανεώσουν το ΑΔ τους χωρίς την διαμεσολάβηση των σωματείων: Στην αιτιολογία προς δικαιούχο αρκεί να βάλουν τον αριθμό μητρώου τους και το ΑΔ.

Παράδειγμα: 4446ΑΔ.

2. Οδηγίες κατάθεσης από Σωματείο:

Α. Κατάθεση για συνδρομές Σωματείου:

Η παρακάτω αιτιολογία αφορά τα εξής είδη συνδρομών σωματείου:

 • Ετήσια Συνδρομή
 • Έκτακτη Συνδρομή
 • Συνδρομή από αγώνες σωματείου

Αιτιολογία προς δικαιούχο: ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Παράδειγμα για το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΑΟΜ

Προαιρετικά, δίνεται η δυνατότητα στα σωματεία μέλη να επιλέξουν το είδος των παραπάνω συνδρομών ως εξής:

 • Κατάθεση για συνδρομές από αγώνες Σωματείου:

Αιτιολογία προς δικαιούχο: ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑ

Παράδειγμα για το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΑΟΜ ΣΑ

 • Κατάθεση για Εγγραφή Σωματείου:

Αιτιολογία προς δικαιούχο: ΕΓ ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Παράδειγμα με το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΕΓ ΑΟΜ

 • Κατάθεση για Ετήσια Συνδρομή σωματείου:

Αιτιολογία προς δικαιούχο: ΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Παράδειγμα για το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΕΣ ΑΟΜ

 • Κατάθεση Έκτακτης Συνδρομής:

Αιτιολογία προς δικαιούχο: ΕΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Παράδειγμα για το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΕΕ ΑΟΜ

Β. Κατάθεση για ανανεώσεις αγωνιστικών δελτίων:

Πριν την κατάθεση πρέπει να γίνει αποστολή email με μητρώα και ονόματα αθλητών στο tournaments@hellasbridge.org

Μετά την αποστολή του email, ακολουθεί η κατάθεση με αιτιολογία προς δικαιούχο: ΑΔ ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Παράδειγμα για το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΑΔ ΑΟΜ

Γ. Κατάθεση για Εκδόσεις αγωνιστικών Δελτίων:

Πριν την κατάθεση πρέπει να γίνει αποστολή email στο lessons@hellasbridge.org με τα έντυπα εκδόσεων των ΑΔ και όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά. Μετά την αποστολή του email το Τμήμα Μαθημάτων απαντά εγκρίνοντας τις εκδόσεις και ακολουθεί η κατάθεση με αιτιολογία προς δικαιούχο: ΕΔ ΑΡΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Παράδειγμα για το σωματείο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΡΙΤΖ: ΕΔ ΑΟΜ

3. Λοιπές καταθέσεις:

Ανάλογα με το είδος της συνδρομής σε κάθε σχετική ανακοίνωση θα αναγράφεται και το «λεκτικό» που απαιτείται στην αιτιολογία προς δικαιούχο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Σε καταθέσεις που δεν έχουν τηρηθεί τα παραπάνω «λεκτικά» στην αιτιολογία προς δικαιούχο, δεν μπορεί να γίνει κατανοητός από την υπηρεσία ο λόγος της κατάθεσης των χρημάτων και δεν θα εκδοθεί η ανάλογη Απόδειξη Είσπραξης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ εκδίδει Αποδείξεις Είσπραξης για κάθε της συναλλαγή εσόδων εντός 24ρων ωρών των εργάσιμων ημερών.

Όλοι οι λογαριασμοί εμφανίζουν επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΡΙΤΖ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΜ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:

ΕΘΝΙΚΗ:
ΙΒΑΝ: GR 93 0110 0800 0000 0804 8056 900

ALPHA BANK:
IBAN: GR 34 0140 1120 1120 0200 2021 729

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΙΒΑΝ: GR 83 0172 0790 0050 7910 4842 074

Νέος Ιστοχώρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ

πριν 1 μήνας , ανανέωση πριν 2 εβδομάδες

Σήμερα, η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ πραγματοποίησε μια σημαντική ψηφιακή ανανέωση με την εγκαίνιαση του νέου της ιστοχώρου. Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στη βελτίωση της αισθητικής και της χρηστικότητας του ιστοχώρου, προσφέροντας ένα πιο σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον για τους λάτρεις του αθλήματος του μπριτζ.

Ο νέος ιστοχώρος προσφέρει μια ενημερωμένη εμπειρία πλοήγησης, με βελτιωμένη δομή και οργάνωση πληροφοριών. Tο νέο στιλ του ιστοχώρου ενσωματώνει σύγχρονα γραφικά και σχεδιαστικά στοιχεία. Η παλέτα χρωμάτων είναι πιο φρέσκια και ανανεωμένη, ενώ οι γραμματοσειρές είναι ευανάγνωστες και συνάμα ελκυστικές. Αυτό το νέο αισθητικό ύφος αναδεικνύει τη σημασία της σύγχρονης προσέγγισης στο αθλητικό περιβάλλον.

Ο προγραμματισμός του ιστοχώρου ξεκίνησε από το μηδέν, με σκοπό να δημιουργήσει μια βάση για μελλοντική αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των ομίλων και των αθλητών του μπριτζ.

Για λίγες μέρες ακόμη μπορείτε να βρείτε τον παλιό ιστοχώρο της ΕΟΜ στη διεύθυνση https://old.hellasbridge.org.

Ο παρακάτω κατάλογος περιλαμβάνει τις προτεινόμενες αλλαγές των Πάγιων Κανονισμών της ΕΟΜ, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 30ης Σεπτεμβρίου 2023.

Για κάθε κανονισμό θα βρείτε (α) το αρχικό κείμενο με σημειωμένες όλες διαγραφές και προσθήκες και (β) το τελικό κείμενο, όπως διαμορφώνεται εφόσον εφαρμοσθούν όλες οι προτεινέμενες αλλαγές.

Ενημερώνονται τα σωματεία ότι οι Ταυτόχρονες ημερίδες την Τετάρτη 20 και Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 θα είναι ανεξάρτητες και δε θα μετέχουν σε γενική κατάταξη, λόγω διεξαγωγής του Φεστιβάλ Πειραιά.

Μαθήματα σε παιδιά - Νέα τμήματα

πριν 3 εβδομάδες , ανανέωση πριν 2 εβδομάδες

Η ΕΟΜ ενημερώνει τα Σωματεία ότι θα δημιουργηθούν τμήματα μαθημάτων μπριτζ από εξειδικευμένους εκπαιδευτές τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 14 ετών. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να το δηλώσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα στο lessons@hellasbridge.org ή τηλεφωνικά στο 210 748 0400, μέχρι και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα δημιουργίας τμήματος ή τμημάτων.

Προπονήσεις Νέων

Η ΕΟΜ καλεί τους αθλητές/αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 31η Δεκεμβρίου 2003 και επιθυμούν να ενταχθούν σε διετές πρόγραμμα προπονήσεων για τις κατηγορίες U21 και U16 υπό τον Προπονητή της ΕΟΜ Βασίλη Βιρβιδάκη, να δηλώσουν μέχρι και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 με ηλεκτρονικό μήνυμα στο lessons@hellasbridge.org. Για τους κάτω των 18 το μήνυμα πρέπει να αποσταλεί από τους κηδεμόνες των αθλητών. Στο μήνυμα θα αναφέρονται η ημερομηνία γέννησης του αθλητή/αθλήτριας και τα στοιχεία επικοινωνίας των αθλητών και των κηδεμόνων τους για τους κάτω των 18.

Για τους νέους που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών του έτους δεν απαιτείται νέα δήλωση.

Οργάνωση Σωματείων για την καμπάνια διάδοσης 2023

πριν 3 εβδομάδες , ανανέωση πριν 2 εβδομάδες

Η ΕΟΜ ενημερώνει τα Σωματεία ότι ξεκινά προωθητικές ενέργειες για την προσέλκυση νέων μαθητών
με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων να φροντίσουν για τα εξής:

 1. Να στείλουν στο Τμήμα Μαθημάτων (lessons@hellasbridge.org) τα στοιχεία που αφορούν στο
  πρόγραμμα μαθημάτων για τους πρωτοετείς (ημέρα/ες μαθημάτων, ώρα, ημερομηνία 1ης
  συνάντησης, τηλέφωνο υπευθύνου για την επικοινωνία των ενδιαφερομένων) τα οποία θα
  αναρτηθούν στο site της ΕΟΜ στο «Πώς θα μάθετε μπριτζ». Ο υπεύθυνος επικοινωνίας θα πρέπει
  να επικοινωνήσει άμεσα με το Τμήμα Μαθημάτων (κα Μπαμπούλα) για τους καταλόγους των
  παλαιότερων ενδιαφερομένων.
 2. Να στείλουν το πρόγραμμα μαθημάτων για δευτεροετείς και προχωρημένους για να αναρτηθεί
  στον σχετικό χώρο του site.
 3. Να ενημερώσουν το Τμήμα Μαθημάτων σχετικά με τον εκπαιδευτή για τους πρωτοετείς και
  δευτεροετείς μαθητές, καθώς και τους βοηθούς τους. Σημειώνεται ότι για τα Σωματεία της
  Αττικής θα πρέπει να είναι πτυχιούχος, ενώ για τα Σωματεία της Περιφέρειας να πληροί τις
  προϋποθέσεις του θεσμικού πλαισίου για την εκπαίδευση.
 4. Να ελέγξουν στο site της ΕΟΜ τα στοιχεία που αφορούν στον όμιλό τους (τηλέφωνα
  επικοινωνίας, διεύθυνση, χάρτη, καθώς και πρόγραμμα αγώνων εν όψει της χειμερινής περιόδου)
  και να στείλουν τις όποιες διορθώσεις.
 5. Να φροντίσουν προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα ενδιαφερόμενοι παλαιότερων ετών ή
  ανενεργοί αθλητές, παραλαμβάνοντας τα σχετικά στοιχεία μετά από επικοινωνία τους με το
  Τμήμα Μαθημάτων.
 6. Να ενημερώσουν το Τμήμα Μαθημάτων για την πρόθεσή τους να παρουσιάσουν το μπριτζ στα
  σχολεία της περιοχής τους, ώστε να λάβουν τις σχετικές οδηγίες για τη διαδικασία και τον
  εκπαιδευτή – εκπρόσωπο με τον οποίον θα συνεργαστούν, ειδικά για την Αττική.

Διαφημιστικό υλικό, όπως αφίσες, φυλλάδια, παρουσίαση για το μπριτζ σε power point και
ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ είναι στη διάθεση των Σωματείων.

Τα βιβλία 1 και 4 που αφορούν στην έναρξη της νέας «σχολικής» περιόδου θα δοθούν ως εξής:

Βιβλίο 1 («Βασικές έννοιες»)

Ο αριθμός των βιβλίων 1 θα είναι ανάλογος με τον αριθμό των μαθητών, όπως θα προκύπτουν
από την ενημέρωση με mail των εκπαιδευτών και την εξέλιξη της καμπάνιας και θα δοθούν κατά
τη διάρκεια και μετά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Βιβλίο 4 («Βελτιώνοντας την κρίση σας 1»)

Ο αριθμός των βιβλίων 4 θα είναι ανάλογος με τον αριθμό των ενεργών δελτίων των δευτεροετών
μαθητών και θα έχει προηγηθεί η αποστολή του προγράμματος μαθημάτων και ο εκπαιδευτής.
Τα Σωματεία της Περιφέρειας θα μπορούν να παραλάβουν το υλικό τους στο Διασυλλογικό και θα
ενημερωθούν για τις όποιες προγραμματισμένες αποστολές.

Περισσότερες οδηγίες και διευκρινίσεις θα δοθούν στους εκπαιδευτές στη διαδικτυακή
συνάντηση που ορίζεται για το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 στις 13.00, μέσω της πλατφόρμας
webex. Το link θα σταλεί στα σωματεία και στο teachers@hellasbridge.org.

Η επιτροπή μεταγραφών συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη σήμερα την 5η Σεπτεμβρίου 2023 για να εξετάσει τις υποβληθείσες αιτήσεις μεταγραφών των Αθλητών.

Λαμβανομένου υπόψη:

 1. Τον Κανονισμό αριθ. 1 της ΕΟΜ «Εγγραφές και Μεταγραφές»
 2. Τις αιτήσεις μεταγραφής των Αθλητών

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

 1. Την αποδοχή των αιτήσεων μεταγραφής των αθλητών που περιλαμβάνονται στον πίνακα 1 που επισυνάπτεται στο τέλος του εγγράφου καθόσον πληρούνταν όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις.