Ανακοίνωση

πριν 1 εβδομάδα , ανανέωση πριν 2 μέρες

Ο.Α.Α.

Με την συμπλήρωση 40 ημερών από τότε που έφυγε από κοντά μας το εξέχον και πολύ αγαπητό σε όλους μέλος μας, ο Πτέραρχος Αντώνης Λεμπέσης, θα προσευχηθούμε μαζί την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στην Λέσχη Αξιωματικών στην Πλατεία Ρηγίλλης. Όποιος/α θα ήθελε να συμμετάσχει, να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο 697 466 6147

Ενημερώνουμε τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο 18ο Φεστιβάλ Πειραιά ότι έχει βρεθεί ένα ζευγάρι γυαλιά σε σκληρή μαύρη θήκη. Παρακαλείται ο κάτοχός τους να επικοινωνήσει με τον όμιλο.

Στον ΟΑΜΚΗ ο αγώνας της 28/9

πριν 1 εβδομάδα , ανανέωση πριν 5 μέρες

Α.Ο.Μ.

Τα Σωματεία ΑΟΜ και ΟΑΜΚΗ που πραγματοποιούν ημερίδες στο Καστρίτσειο, ενημερώνουν ότι λόγω καιρού οι σημερινοί (28/09/2023) αγώνες θα γίνoυν στα εντευκτήρια του ΟΑΜΚΗ, Κηφισίας 70

Ο ΑΟΜΒ θρηνεί...

πριν 1 εβδομάδα , ανανέωση πριν 6 μέρες

Α.Ο.Μ.Β.

Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο Θεόδωρος Κορώσης, η ιστορία του ομίλου μας. Προέδρος διάφορες φορές, σημερινός αντιπρόεδρος, πάντοτε μέσα στα δρώμενα του ομίλου μας. Εξαιρετικός συμπαίκτης, gentleman πάντοτε στο τραπέζι,  ήταν ευχαρίστηση να παίζεις μαζί του bridge.

Το Δ. Σ. τού ΑΟΜΒ αλλά και όλοι οι παίκτες τού θέλουν να εκφράσουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην Ντόρα μας και σε όλη την οικογένεια του που λάτρευε

Ο όμιλος μας θα παραμείνει κλειστός όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Αγ. Νεκτάριο, στο Πανόραμα Βούλας, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00

Η επιθυμία της οικογένειας είναι , αντί στεφάνων, το ποσό να κατατεθεί στο φιλανθρωπικό σωματείο  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ»

 

 

Στα πλαίσια σειράς αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Αιπτιωτών Ελλήνων, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην έναρξη της Έκθεσης Φωτογραφίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30/9/2023, ώρα 11.00, στο χώρο μας (οδός 3ης Σεπτεμβρίου 56, στον 1ο όροφο), σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιγυπτιωτών Πορτ Σάιδ - Πορτ Φουάτ.


Η παρουσία σας θα είναι για εμάς μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή.

Ανακοίνωση ΑΜΙ

πριν 2 εβδομάδες

Α.Μ.Ι.

Για το επετειακό τουρνουά 3ης Βαθμίδας «20 Χρόνια ΑΜΙ», 16-19 Νοεμβρίου 2023:

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ:

Το Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων έχει δεσμεύσει 40 δωμάτια, ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ στο ξενοδοχείο των εκδηλώσεων ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Πληροφορίες κρατήσεων στην προκήρυξη του τουρνουά.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Η Aegean Airlines έχει για λίγο ακόμη (λήγει 19/9) προσφορά 50% σε εισιτήρια για Ιωάννινα!!! Κάντε άμεσα την κράτησή σας για να προλάβετε!