» Νέα / Ανακοινώσεις ΕΟΜ / Οργάνωση Σωματείων για την καμπάνια διάδοσης Ιανουαρίου 2024
Ε.Ο.Μ.

Οργάνωση Σωματείων για την καμπάνια διάδοσης Ιανουαρίου 2024

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2023/ Αριθ. Πρωτ. 153/23/ΛΜ/αμ /Ανακοίνωση 39/23

Προς όλα τα Σωματεία – Μέλη
Κοινοποίηση: Εκπαιδευτές ΕΟΜ

Η ΕΟΜ ενημερώνει τα Σωματεία ότι ξεκινά προωθητικές ενέργειες για την προσέλκυση νέων μαθητών με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2023.

Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων να στείλουν στο Τμήμα Μαθημάτων (lessons@hellasbridge.org) την πρόθεσή τους για την πραγματοποίηση μαθημάτων από το νέο έτος, για να προετοιμαστεί η καμπάνια που θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο ανά περιοχή.

Στη συνέχεια και όσο το δυνατόν γρηγορότερα - για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων – παρακαλείσθε να στείλετε τα στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα μαθημάτων (ημέρα/ες μαθημάτων, ώρα, ημερομηνία πρώτης συνάντησης, τηλέφωνο υπευθύνου για την επικοινωνία των ενδιαφερομένων) τα οποία θα αναρτηθούν στο site της ΕΟΜ στο «Πώς θα μάθετε μπριτζ».

Διαφημιστικό υλικό, όπως αφίσες, φυλλάδια, παρουσίαση για το μπριτζ σε power point και ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ είναι στη διάθεση των Σωματείων. 

Τα βιβλία 1 που θα χρειαστούν για τα νέα μαθήματα θα μπορείτε να τα παραλαμβάνετε από την ΕΟΜ από την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Τα Σωματεία της Περιφέρειας θα ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες αποστολές.