» Νέα / Ανακοινώσεις ΕΟΜ / Ανακοίνωση
Λογότυπο Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ
Ε.Ο.Μ.

Ανακοίνωση

Τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ της ΕΟΜ και ο κ. Κωνσταντίνος Παπαζήσης, εκπρόσωπος του Σωματείου Διόνυσος, μετά από εκατέρωθεν συζητήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με την αντιδικία που είχε προκύψει μεταξύ τους το έτος 2020 κατά την περίοδο των περιορισμών λόγω του COVID19, ανακοινώνουν ότι αποφασίστηκε από κοινού να αποσυρθούν οι μεταξύ τους δικαστικές ενέργειες και να παραιτηθούν από οποιαδήποτε  αξίωση.

Από πλευράς τους τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ, ήτοι οι κ.κ. Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Τριανταφυλλιά Μαμιδάκη-Ρούσσου, Παναγιώτης Μαρσώνης, Αναστάσιος Φράγκος, Νικόλαος Δελημπαλταδάκης, δηλώνουν ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να θίξουν προσωπικά τον Πρόεδρο του Σωματείου Διόνυσος κ. Παπαζήση, τον οποίο σέβονται και εκτιμούν, ούτε και το Σωματείο Διόνυσος, αναγνωρίζουν δε, ότι σχετικές ανησυχίες που είχαν εκφραστεί τότε από το εν λόγω Σωματείο για την επανέναρξη του αθλήματος με τους τεθέντες υγειονομικούς περιορισμούς οφείλονταν στο βάσιμο προβληματισμό για την υγεία των αγωνιζομένων και το μέλλον του μπριτζ εν μέσω της σφοδρής τότε κρίσης λόγω του COVID19 και ζητούν συγγνώμη από τον κο Παπαζήση για τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν στη σχετική ανακοίνωση.

Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΟΜ επιστολών μεταξύ των δύο μερών που περιείχαν υπερβολικές και αυστηρές εκφράσεις, έγινε η αφορμή για την μεταξύ τους αντιδικία, η οποία λύεται οριστικά κατόπιν παροχής των αμοιβαίων εξηγήσεων και της αποδοχής της συγγνώμης των τότε μελών του ΔΣ της ΕΟΜ από τον κο Παπαζήση.