Foreign visitors

Δωρεάν Διαδικτυακά Μαθήματα και Τουρνουά στο ΒΒΟ

Τα μαθήματα της ΕΟΜ που ξεκινούν αύριο είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ.
Επίσης ΔΩΡΕΑΝ είναι και τα τουρνουά αρχαρίων στο bbo.
Αποτελούν προσφορά της ΕΟΜ σε όλους μας, που διάγουμε μια δύσκολη περίοδο αλλά αγαπάμε το μπριτζ.
Στα μαθήματα αυτά είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι μαθητές των ομίλων της ΕΟΜ και της Κύπρου.
Μαθήματα
Τα μαθήματα μπριτζ ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα με πρώτη συνάντηση την Τρίτη 24/03/2020 και ώρα έναρξης 17:30 μ.μ.
Θα υπάρχουν τρία μαθήματα την εβδομάδα κάθε ΤΡΙΤΗ , ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που θα ξεκινούν όλα την ίδια ώρα 17:30 μ.μ. και η διάρκειά τους θα είναι 60-90 λεπτά.
Σε κάθε μάθημα θα δίνεται η θεωρία με προβολή παρουσίασης ppt και επίδειξη διανομών εξάσκησης μέσω bbo. Το θέμα του κάθε μαθήματος θα κοινοποιείται με την πρόσκληση που θα λαμβάνετε για το κάθε meeting. Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα WEBEX. Στη συνέχεια ακολουθούν οδηγίες για τον τρόπο με το οποίο θα μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του browser που χρησιμοποιεί ο καθένας μας π.χ. GOOGLE CHROME , FIREFOX κλπ.
Πρόγραμμα/ link πρόσκλησης:
Τουρνουά
Μετά το κάθε μάθημα με φροντίδα της ΕΟΜ θα ακολουθούν τουρνουά αρχάριων στο ΒΒΟ που θα ξεκινούν στις 19:30 μ.μ.
Τα τουρνουά αυτά θα φέρουν την ονομασία Tournoua Arxarion EOM και θα μπορείτε, αφού συνδεθείτε στην πλατφόρμα του ΒΒΟ με την ένδειξη αρχάριος στο προφίλ σας, να συμμετέχετε σε αυτά για εξάσκηση. Υπάρχει πρόβλεψη να απονέμονται και βαθμοί διάκρισης σε αυτά – θα ενημερωθείτε γι’ αυτό με νέο mail.
(Για κάποιες οδηγίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στην πλατφόρμα του ΒΒΟ δείτε ΕΔΩ)
Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό στο ΒΒΟ, στείλετε το username που χρησιμοποιείτε στο mkoutougkos@gmail.com  για να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο συμμετεχόντων για τα τουρνουά αρχαρίων.

Αγαπητοί μαθητές καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα των μαθημάτων της ΕΟΜ το οποίο λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων και κυρίως όσων δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το πρώτο μάθημα αφού μετά τους 100 συμμετέχοντες η πλατφόρμα δεν δεχόταν άλλους, θα διαμορφωθεί ως εξής:
Αύριο ΠΕΜΠΤΗ 26/03/2020 στις 17:30 θα επαναληφθεί το πρώτο μάθημα (negative double) για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν και όσοι αποκλείστηκαν απο το σύστημα.
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/03/2020 θα γίνει το πρώτο μαθημα για τους ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΕΙΣ με θέμα τους 5 ΑΣΣΟΥΣ. Τα μαθήματα των δευτεροετών θα γίνονται ΚΑΘΕ Παρασκευή στις 17:30.

Από την επόμενη εβδομάδα το νέο πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
Αναλυτικό πρόγραμμα ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ (20/04 – 01/05)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17:30 ( ΤΜΗΜΑ Α για όσους τα επώνυμα ξεκινούν από Α έως Μ )
ΤΡΙΤΗ 17:30 ( ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ για ΤΜΗΜΑ Β με επώνυμα από Ν έως Ω )
ΤΕΤΑΡΤΗ 17:30 ( ΔΕΥΤΕΡΟ μάθημα για ΤΜΗΜΑ Α)
ΠΕΜΠΤΗ 17:30 ( ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ για ΤΜΗΜΑ Β)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:30 ( ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΕΤΩΝ)

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΟ ΒΒΟ.

(Για οποιαδήποτε πληροφορία ή δυσκολία έχετε με το ΒΒΟ μπορείτε να επικοινωνείτε με την Μακρή Ελένη eleni.makri@hellasbridge.org ή 697 7468 301)

Σε όλα τα μαθήματα θα μπαίνετε χρησιμοποιώντας τον ΙΔΙΟ σύνδεσμο που ήδη έχετε.
Επειδή υπήρξε για πολλούς δυσκολία σύνδεσης με το ΒΒΟ ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες και στα μαθήματα θα γίνει live επίδειξη σύνδεσης με τα τουρνουά αρχαρίων.

Οδηγίες εγγραφής σε τουρνουά στο ΒΒΟ

Από την μεριά μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΕΟΜ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να σας διαβεβαιώσω οτι θα προσπαθήσουμε όλοι να σας κρατήσουμε συντροφιά με το αγαπημένο μας άθλημα μέχρι ο καθένας απο μας βγει πιο δυνατός και συνεχίσει στο δικό του όμιλο ο καθένας την μπριτζιστική του πορεία.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Μπενιού Μαρία

 

 

Επιλογές